Un seminari sobre Dades Obertes, el primer acte del Center for Innovation in Cities

El Center for Innovation in Cities (CIC) de l’Institute for Innovation and Knowledge management (IIK) organitzarà el seu primer acte el 14 de juliol amb el seminari “Transparència i Dades Obertes als Ajuntaments: Reptes i Oportunitats”.

El nou centre, creat pels professors d’ESADE Esteve Almirall i Mila Gascó, realitzarà recerca i consultoria en l’àmbit de les Smart Cities des d’una perspectiva d’Innovació Oberta. L’objectiu és contribuir al concepte d’Smart City, que malgrat la manca de consens acadèmic té un gran potencial i interès.

Sumant-se a algunes publicacions i col·laboracions del centre, el seminari sobre Dades Obertes i Ajuntaments servirà per presentar alguns exemples de bones pràctiques i l’experiència dels seus promotors, els consistoris de Gavà i Rubí. Aquests ajuntaments també ha participat en l’organització de l’acte, juntament amb la col·laboració de LocalRet.

Un dels ponents serà Kevin Merritt, fundador i conseller delegat de Socrata, l’empresa que ha dissenyat els sistemes de Dades Obertes de ciutats com Chicago o Philadelphia i que exposarà la seva experiència amb ajuntaments dels Estats Units.

L’acte també inclourà un discurs de Mila Gascó, investigadora sènior del IIK, així com una taula rodona sobre els reptes i les dificultats dels sistemes de Dades Obertes a partir dels seus impulsors en els ajuntaments de Gavà i Rubí i moderat pel director del CIC, Esteve Almirall.

Related posts:

Uncategorized |

Leave a comment

Email will not be published

*

*

*

You can use these tags and attributes HTMl: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*